Οδοντιατρικός Σύλλογος Λέσβου

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λέσβου δημιουργήθηκε για να παρέχει στους οδοντιάτρους το νομού μας, ασφαλή και αξιόπιστη, ενημέρωση.

Βασική μας αρχή αποτελεί η ποιοτική εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

Είσοδος Χρήστη

Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε με τον διαχειριστή.

Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με το λογαριασμό σας. Το όνομα χρήστη θα αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουμε καταχωρημένη.

Τελευταία Νέα

 • DENTIST PASS

  Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε τις πληροφορίες για το Dentist Pass, που αφορούν τόσο τους δικαιούχους, όσο και τους οδοντιάτρους. 

  Μπορείτε να τις αναρτήσετε στα social media, αλλά ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ σε ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ, καθώς θεωρούνται διαφήμιση. Επιτρέπεται μια γενικευμένη αναφορά όπως π.χ. "Επισκεφτείτε τον οδοντίατρο σας, αφού εγκριθεί η αίτησή σας"

  Ενημερωτικές οδηγίες προς δικαιούχους

  Ενημερωτικές οδηγίες προς οδοντιάτρους

  Αφίσα

   

   
 • ΕΤΗΣΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ Ο.Σ.Λ.

  Υπενθύμιση προς όλους τους συναδέλφους να τακτοποιήσουν την ετήσια συνδρομή τους προς τον Σύλλογο (135 ευρώ), μέχρι την 31η Μαρτίου. Μετά από αυτή την ημερομηνία οι εισφορά θα επιβαρύνεται με την νόμιμη προσάυξηση, μέτρο που είχε ανασταλλεί την περασμένη τριετία λόγω της πανδημίας.
  Οι λογαριασμοί του Συλλόγου είναι:
  • Τράπεζα Πειραιώς: GR56 0172 7090 0057 0910 7212 415
  • Εθνική: GR43 0110 4150 0000 4152 9625 000
  Όσοι συνάδελφοι δεν συνεργάζονται με κάποια από αυτές τις δυο τράπεζες, παρακαλούνται να κάνουν κατάθεση σε αυτές και όχι έμβασμα άπο άλλη τράπεζα. Εναλλακτικά μπορούν φυσικά να πληρώσουν με μετρητά στο γραφείο του Συλλόγου.
   
 • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2023

  Έχοντες υπ'όψη : 1. Τις διατάξεις του Νόμου 1026/80 περί Οδοντιατρικών Συλλόγων, όπως αυτές τροποποιήθηκαν με τον Νόμο 1425/84 και 2. Την από 04-01-2023 απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου:

   

                                                                Καλούμε

  Όλα τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λέσβου, σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 5 Φεβρουαρίου 2023, ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 09:00 πρωινή, στην αίθουσα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, Μικράς Ασίας 2 (έναντι Δικαστηρίου), με τα παρακάτω θέματα:

  1. Διοικητικός απολογισμός του Δ.Σ.

  2. Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2022

  3. Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023

  4. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

  5. Ανακοινώσεις-Προτάσεις

   
 • ΠΑΝΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 10/2/2023

  Ενημερώνουμε όλα τα μέλη για την Πανοδοντιατρική Απεργία την Παρασκευή 10/2/2023 με αιτήματα που αφορούν το Ασφαλιστικό, τις αξιοπρεπείς συντάξεις στους Υγειονομικούς, την αύξηση του επιδόματος Μητρότητας και άλλα συναφή θέματα. 

  Στο παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την αφίσα της απεργίας, την οποία μπορείται να εκτυπώσετε για την είσοδο του ιατρείου σας: ΑΦΙΣΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

   
 • ΠΩΛΗΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ

  Πωλείται λόγω συνταξιοδότησης πλήρες οδοντιατρείο σε λειτουργία με μεγάλο πελατολόγιο και ικανοποιητικό κύκλο εργασιών στην Μύρινα Λήμνου. Όλος ο εξοπλισμός βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Έτος αγοράς 2011

  Επικοινωνία: Αικατερίνη Αναστασιάδου

  Τηλ 6942470778 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

   
 • ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

  ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

  ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2022